Over Rianne

Mijn naam is Rianne Willebrands-Huijs geboren 1991 en ik ben de eigenaar van Willu. Als goudsmid en leerbewerker maak ik vele soorten sieraden en accessoires. Mijn hart ligt in het ambacht en naast dat een werkstuk mooi moet zijn, vind ik het minstens zo belangrijk dat deze stevig in elkaar zit en functioneel is.

In 2013 heb ik mijn diploma goudsmeden niveau 4 behaald aan de vakschool Schoonhoven. Op één van mijn stage adressen mocht ik komen werken. Daar werk ik nu nog steeds, twee dagen in de week, met heel veel plezier als goudsmid, reparateur, verkoper en stage begeleider.

Na het behalen van mijn diploma ben ik direct met mijn bedrijf begonnen. Niet alleen om sieraden te gaan maken en verkopen, maar ook leren accessoires op de markt te brengen. Ik heb hiervoor een cursus ambachtelijk leerbewerking gevolgd.

Momenteel ben ik bezig mijn sieradencollecties uit te breiden. Deze komen bij diverse goudsmeden met winkel te liggen. Op dit moment kun je werk van mij vinden bij edelsmederij oxo Rotterdam, edelsmid FB Gouda en atelier Q Schoonhoven.

Reviews

Prachtige handgemaakte muismat

Rianne heeft een prachtige leren muismat voor me gemaakt. Tijdens een gezellig bezoek hebben we samen het ontwerp besproken, waarbij ik enkele wensen aangaf en vervolgens Rianne de vrije hand heb gegeven in het ontwerp. Het eindresultaat was werkelijk prachtig! Ik gebruik de mat inmiddels al langere tijd met veel plezier, en hij ziet er nog net zo mooi uit als op de eerste dag. Dank je wel Rianne! 🙂

Avatar for Linda
Linda

Oude sieraden in een nieuw jasje

Buiten dat Rianne prachtige sieraden maakt, die ik met heel veel plezier draag en waarover ik veel complimenten krijg, kan Rianne ook oude sieraden weer mooi maken of aanpassen. Zij heeft voor mij van een zilveren oude broche een mooie hanger voor een ketting gemaakt. Ze geeft goed advies en haar werk is van hoge kwaliteit en vakvrouwschap

Avatar for Margriet van der Vos
Margriet van der Vos

Prachtige sieraden

Ik heb twee keer voor mijn verjaardag oorbellen gekregen die Rianne gemaakt heeft. Ze had volledige artistieke vrijheid en stelde niet teleur! De ontwerpen zijn echt supermooi en het vakmanschap straalt ervan af. De sieraden blijven ook na vele jaren mooi. Bovendien is Rianne fantastisch om mee te werken en is de communicatie altijd fijn 🙂

Avatar for Michelle
Michelle

Van horloge naar armband

Ik had al jaren een mooi oud horloge van mijn moeder in de kast liggen, zonder het te dragen. Als kind was ik er gek op, maar het uurwerk ging stuk en hij kwam ongebruikt in de kast te liggen. Aan Rianne gevraagd of zij hier iets mee kon….nou, dat was zeker zo!

Ze heeft wat ontwerpen gemaakt en in overleg heb ik er een uitgekozen. Het is een prachtig ontwerp geworden met een edelsteen waar eerst de wijzerplaat was.

Ik draag hem nu iedere dag

Avatar for Nadine
Nadine

Zilver sieraden set met Aventurijn steen

Een mooi verjaardags cadeau voor mijn vrouw .

Het begon met een ring van zilver naar ontwerp van Rianne, een jaar later armband in hetzelfde motiefje een armband en nu de set compleet met oorbellen. Mijn vrouw is er zeer verheugd mee. Echt uniek. Prachtig ontworpen en vakkundig gemaakt . Echt een kanjer .

Echt een aanrader.

bedankt Rianne !

Avatar for Rob Rensen
Rob Rensen

Laat een review achter

Wanneer ik voor jou iets heb mogen maken kun je hier een review achterlaten.